Tiedote: Tuovi Siiri Hännisen säätiön maiden kaavoitus etenee

Tiedote – vapaa julkaistavaksi 5.8.2015

 

Tuovi Siiri Hännisen säätiön maiden kaavoitus etenee

 

Vihdin kunnanhallitus on 15. kesäkuuta pitämässään kokouksessaan yksimielisesti hyväksynyt Tuovi Siiri Hännisen säätiön ja Vihdin kunnan välisen kaavoituksen käynnistämissopimuksen. Näin ollen kaavoitus etenee suunnitelmien mukaan kahdella Saarelan tilan palstalla.

Tuovi Siiri Hännisen säätiön pyysi 14.1.2014 pääsyä Vihdin kunnan kaavoitusohjelmaan. Perusteluna säätiön hakemukselle oli Tuovi Siiri Hännisen testamentin mukainen ohjeistus säätiön toiminnalle. Säätiön toiminnan tarkoituksena on lasten ja vanhusten hoito- ja suojelutyö Vihdin alueella. Osana toimintaansa, säätiön tulee myös ylläpitää säätiön tarkoitusta tukevaa toimintakeskusta Saarelan tilalla Härköilän kylässä.

Saarelan tilan palstat ovat nyt maa- ja metsätalousmaata. Kaavoituksen käynnistämissopimus mahdollistaa Saarelan tilan asemakaavamuutoksen käynnistämisen, jonka myötä Saarelan tilan palstat voidaan kaavoittaa toimintakeskus-, asuin- ja liikerakentamisen toteuttamiseksi. Kaavoitettavat palstat on merkitty oheiseen karttaliitteeseen.
Saarelan tilan alueella on jo tehty kaavoitusta tukevia selvityksiä ja kartoituksia.

Kaavoituksen karttaliite

 

Lisätietoja:
Kari Liukko, Tuovi Siiri Hännisen säätiö
Puh. 040 842 9496, kari.liukko (ät) tsh-saatio.fi
Petra Ståhl, Vihdin kunta
Puh. 050 576 6256, petra.stahl (ät) vihti.fi

 

Tämä tiedote pdf-muodossa: Tiedote kaavoituksesta