Säätiön tukema ”Wirtaa vihtiläisille vanhuksille” hanke laajenee – Nummelan Palloseura saa lisää vanhuksia ja liikunnanohjaajia toiminnan piiriin STEAn tukemana

Tuovi Siiri Hännisen säätiö on tukenut ”Wirtaa vihtiläisille vanhuksille”-hanketta vuodesta 2014 yhteensä 132 000 eurolla. Hanketta on toteuttanut Nummelan Palloseura (NuPS) yhteistyössä Peruskuntayhtymä Karviaisen ja Vihdin kunnan kanssa. Viimeisten vuosien aikana NuPS on hakenut aktiivisesti muita rahoittajia kansallisestikin ainutlaatuisen toiminnan laajentamiseksi kunnes tammikuussa 2018 tärppäsi. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) on tehnyt 25.1.2018 rahoituspäätöksen, jolla ”Wirtaa vihtiläisille vanhuksille”-hanke saa toimintaansa 60 000 euron lisärahoituksen jo vuonna 2018. STEA on varannut tämän lisäksi hankeelle 110 000 euron jatkorahoituksen ajalle 2019-2020.

”Säätiö on todella ilahtunut ja tyytyväinen STEAn tekemään päätökseen ja siihen tosiasiaan, että säätiön tukema toiminta Vihdissä herättää mielenkiintoa ja näkyvyyttä myös valtakunnallisesti. Säätiön hallitus on alusta asti uskonut, että Nummelan palloseuran toteuttama maksuton palvelukonsepti on ainutlaatuinen esimerkki siitä kuinka kolmas sektori voi tuottaa täydentävää palvelua kuntasektorille.” kertoo Tuovi Siiri Hännisen säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Kankuri.

 

Hankkeen saama lisärahoitus sai myös näkyvyyttä paikallislehdissä: