Antti Lehtisestä Tuovi Siiri Hännisen säätiön uusi puheenjohtaja

TIEDOTE 15.6.2020 – VAPAA JULKAISTAVAKSI

Tuovi Siiri Hännisen säätiön vuosikokous on valinnut säätiön uudeksi puheenjohtajaksi Antti Lehtisen. Säätiön vuosikokous pidettiin 15. huhtikuuta 2020.

Tuovi Siiri Hännisen säätiö perustettiin Tuovi Siiri Hännisen testamenttimääräyksellä vuonna 2013. Säätiön ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin tuolloin Juha Kankuri. Juha Kankuri on toiminut säätiön puheenjohtajana koko sen alkutaipaleen ajan kevään 2020 vuosikokoukseen saakka.

Juha Kankurin johdolla ja hänen mittavalla panoksellaan vastaperustettu vihtiläissäätiö ja sen toiminta on kehittynyt suurin askelin. Säätiön rekisteröinnin jälkeen sille on rakennettu uuden säätiölain mukaiset toimintaprosessit ja hallinto. Lisäksi säätiö on tehnyt suuren päivätyön säädepääoman varanhoidon järjestämisessä sekä Nummelassa sijaitsevan maaomaisuutensa hallinnoimisessa. Juha Kankurin aikana säätiö on myös päässyt hyvään vauhtiin säätiön tarkoituksen mukaisen toiminnan tukemisessa. Tuovi Siiri Hännisen säätiö on hänen puheenjohtajakaudellaan jakanut avustuksia Vihdin alueen toimijoille yhteensä yli 400 000 euroa.

Antti Lehtinen on toiminut säätiön hallituksen varapuheenjohtajana säätiön perustamisesta alkaen. Hän on näin ollen saanut hyvää näkemystä ja ymmärrystä säätiön toiminnasta. Säätiön vuosikokous näkikin erittäin luontevaksi valita Antin uudeksi puheenjohtajaksi ja samalla säilyttää säätiön puheenjohtajuus edesmenneen Tuovi Siiri Hännisen suvussa. Juha Kankuri jatkaa säätiön varapuheenjohtajana.

”Haluan kiittää Juhaa mahtavasta työstä säätiön eteen sen tärkeinä ensimmäisinä vuosina. Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja vastuusta viedä Tuovi Siiri Hännisen säätiötä ja sen toimintaa seuraavan vaiheeseen. Näen, että säätiön toiminnalle on selkeä tilaus Vihdin kunnan alueella ja yhteistyökumppaniemme kanssa olemme jo saaneet paljon aikaan. Seuraavien vuosien aikana säätiön toiminnan pääpaino tulee olemaan nykyisen toiminnan lisäksi Nummelassa sijaitsevien maa-alueiden kaavoittamisessa ja säätiön toimintakeskuksen konseptin kehittämisessä.” toteaa Antti Lehtinen.

”On ollut mahtavaa ja opettavaista saada olla mukana rakentamassa kummitätini perintöä Tuovi Siiri Hännisen säätiön kautta. Työ tulee jatkumaan, mutta nyt oli hyvä ja luonteva hetki antaa säätiön puheenjohtajuus nuorempiin käsiin. Haluan kiittää säätiön hallitusta ja kaikkia yhteistyökumppaneita tähän saakka tehdystä työstä!” toteaa Juha Kankuri.

Lisätietoja:

Kari Liukko, asiamies, Tuovi Siiri Hännisen säätiö
Puh. 040 842 94 96, etunimi.sukunimi (at) tsh-saatio.fi